Vraag nu een offerte aan: 06 23101985

FAQ

Neem een kijkje op deze pagina of uw vraag er wellicht tussen staat.
Staat uw vraag er niet tussen neem dan even contact met ons op via ons contact formulier of bel naar 06-23101985.

Welke betaalmogelijkheden heb ik.?

In principe dient u de huurprijs en borg contant te voldoen bij aflevering. Wij beschikken niet over een PIN apparaat! U kunt de huursom en de borg echter ook vooraf betalen via de bank ( neen daar voor even contact met ons op via het contact formulier of bel even naar 06-23101985 voor meer informatie over bank betalingen.)

Bedrijven kunnen eventueel op rekening betalen. De betalingstermijn is dan 14 dagen.

Tijdens de huur is er schade ontstaan aan de huurgoederen. Wat nu.?

Onze spullen zijn verzekerd tegen schade. Wel hebt u bij schade een eigen risico van €250, – (zie ook de algemene voorwaarden hiervoor)

Mocht de schade aan de spullen zijn toegebracht door ondeugdelijk gebruik dan kan de gehele schade op u verhaald worden.

Kan ik annuleren als het slecht weer is of bij onvoorziene omstandigheden.?

U kunt conform onze algemene voorwaarden annuleren. Hieraan kunnen kosten zijn verbonden. Mocht u willen annuleren, neem dan altijd zo spoedig mogelijk contact met ons op!

Hebben jullie ook een bezorg service.?

Als u zelf niet in staat bent om de steiger op te komen halen kunnen wij hem tegen vergoeding bij u thuis brengen. U dient wel minimaal 2 dagen vooraf te bellen of contact met ons op te nemen via het contact formulier. Bezorging op Yerseke is gratis.

Als u zelf wel een auto heeft met trekhaak maar geen kar kunt u bij ons ook een kar huren om het te vervoeren.

Zijn de prijzen inclusief BTW.?

Alle prijzen die bij ons op de site vermeldt staan zijn exclusief BTW.

Hoe zijn de prijzen opgebouwd.?

Alle prijzen zijn exclusief brandstof, slijp- en slijtagekosten, BTW, transport en accessoires en toebehoren. Deze worden later apart in rekening gebracht.

Wat moet ik meenemen als ik wat wil huren bij Verhuur Service Yerseke.?

U dient in het bezit te zijn van een geldig identiteit bewijs en zorg dat u ter plaatse borg kunt voldoen. (zie ook “welke betaal mogelijkheden heb ik”)

Bouwen jullie ook steigers op.?

Wij kunnen tegen vergoeding de steiger voor u ter plaatse opbouwen. Wij doen dit tot maximaal 10.2m platformhoogte. Voor prijzen neem contact met ons op via het contact formulier of bel naar 06-23101985 voor meer informatie.

Hoe zit het met de borg en hoe word die verrekend.?

De borg dient contant te worden betaald bij afhalen. U kunt er ook voor kiezen om de borg vooraf over te maken naar ons rekening nummer. Let wel op dat het geld op de rekening moet staan bij afhalen van de goederen, is dit niet het geval kunnen wij u de gehuurde goederen niet meegeven. De huur wordt met de borg van de machine`s verrekend aan het einde van de huur periode, mits er geen schade aan het materieel is toegebracht. In dat geval zal de gehele borg worden ingehouden en word er een aparte factuur gestuurd met een overzicht van alle gemaakte kosten.

Wanneer word de huur per dag berekend en wanneer word de huur als weekend of week berekend.?

De dag prijs geld als u iets 1 of 2 dagen wilt huren. Vanaf 3 dagen of langer geld de week prijs. Voor het weekend tarief geld dat het vrijdag afgehaald is en maandag voor 12uur weer is terug gebracht. Wilt u iets een langere periode huren dan geld vanaf de 8ste dag het tarief voor langere periode. Bij langere perioden word de huur altijd per week verrekend. Voor meer informatie neemt contact met ons op via het contact formulier of bel naar 06-23101985 voor meer informatie.

Kan ik iets vooraf reserveren.?

Wilt u er zeker van zijn dat het te huren materieel aanwezig is als u het nodig heeft. Dan is het raadzaam om het enkele weken van te voren door te geven aan ons om niet voor een teleurstelling te staan als u wilt beginnen. Dit kan via ons contact formulier of door te bellen naar 06-23101985.

Stel het zit tegen en ik heb het gehuurde materieel langer nodig dan vooraf aangegeven. Kan dat.?

Als u iets heeft gehuurd voor bijvoorbeeld een week en u ziet na een dag of 4 dat u het toch niet gaat redden binnen die week laat het ons dan tijdig weten zodat andere mensen niet voor een teleurstelling komen te staan. Mocht u eerder klaar zijn dan is dat ook geen probleem geef wel vooraf even een belletje zodat wij er rekening mee kunnen houden.

© Verhuur Service Yerseke december 2015.


Prijzen zijn exclusief brandstof, slijp- en slijtagekosten, BTW, transport en accessoires en toebehoren
Wij reageren binnen 24 uur en bij spoed kunt u bellen naar 06-23101985.


2018 Verhuurserviceyerseke.nl - Verhuurt van alles en nog wat | Vraag een offerte aan | Algemene voorwaarden